Over ons

Seniorenpluswonen.nl is een initiatief van Realvisie b.v. (www.realvisie.nl). Dit bedrijf is opgericht door Bert de Bruin, een ondernemer met een jarenlange ervaring in de ontwikkeling van veel verschillende projecten.  Hij is betrokken geweest bij de ontwikkeling van winkelcentra, kantoren, bedrijfshallen, bedrijventerreinen en woningen. In o.a. Moerkapelle, Hoeven, Lelystad, Westervoort, Zevenhuizen, Gouda, Almere en Zaanstad  zijn er diverse projecten ontwikkeld.

In de negentiger jaren is er een betrokkenheid ontstaan bij de ontwikkeling van seniorenwoningen. Het was echter in die tijd bijzonder moeilijk om gemeentebesturen te overtuigen van de noodzaak om seniorenwoningen te realiseren. Zelfs in het begin van deze eeuw zag men nog niet direct de omvang van de noodzaak voor senioren om zelfstandig te blijven wonen.

In 2004 werd er door Realvisie b.v. gestart met de ontwikkeling van het project “De Stoevelaarmolen” in Goor en in 2006 werd met de bouw begonnen. De woningen zijn in 2 fasen gebouwd. Eerst 6 en de boerderij en later de andere 3 seniorenwoningen.

Realvisie b.v. is een bedrijf, dat zich richt op projectontwikkeling en in die hoedanigheid projecten voor eigen rekening en risico realiseert. Tevens wordt er geadviseerd bij projecten, waarbij derden het initiatief nemen en deze Realvisie b.v. als adviseur inschakelen voor begeleiding van procedures en management van de ontwikkeling. In veel situaties werkt Realvisie b.v. nauw samen met derden, die eventueel ook participeren in de projecten.